28 Ocak 2015 Çarşamba

Yanlış Değerler Diyarı



Düşünmemek gerek bazen plan yapmamak... Her şeyi oluruna bırakıp uzaktan izlemek gerek bazen.. Bir şeyi gereğinden fazla zorlamamak ve sadece kabullenmek..

Hayatın kanunlarını kabul edip onlara boyun eğmek gerek.. Hayatın akışına uyum sağlamak..


Neden mi..?
Aslında her insanın kendine göre nedenleri olabilir.. Ama herkese uygun tek bi neden vardır burada..

Bi şeyi ne kadar çok isterseniz dünya,evren tüm varoluş o sevginin aşırılığını yaratılışa aykırı bulur ve değer verdiğiniz şeyi sizden uzaklaştırmak için bi görev alırlar..Siz değer verdiğinize ulaşmaya çalıştıkça önünüze negel üzerine engel çıkar.. Sürekli "Neden BEN?" der durursunuz.. Gerçeği kavramakta o kadar güçlük çekerssiniz ki bu bazen yıllarınızı alır sizden bazen de geri dönüşü olmayan parçalarınızı alıp götürür.. Günleriniz aylarınız gerçeği kavrayamamaktan doğan olumsuzluklarla geçer.. Bi süre sonra artık istenizde yapamazsınız...

Bunların nedenleri hep DEĞER SIRALAMASI dır aslında.. Hayatınızda, varoluşunuzda değer verdiğiniz ve değer vermeniz gereken şeylerin ayrımını yapmaktır tek sorun..Hayatınızda değer vermeniz gereken şeyleri ikinci sıraya koyarsanız eğer emin olun evren size karşı cephe alıp engeller kurmuştur bile..

Hayatınızda olunda gitmeyen şeyler varsa ve değer verdiğiniz şeylere ulaşamıyorsanız eğer oturup değer sıralanızı gözden geçirmenizi öneririm Size..







2 yorum:

  1. Çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz.Yüreğinize sağlık Hesna hanım.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Çok sağol.. :) :)

    YanıtlaSil